Blippit rullas ut i svensk handel

2020-11-05|

Crunchfish AB (”Crunchfish”) meddelar idag att bolaget lagt en tillverkningsorder på 500 Blippit appterminaler där merparten avser utrullning till en ledande svensk leverantör av betaltjänster och kassor under nästa år. Utrullningen är viktigt för oss eftersom Blippit nu kommer att börja användas i svensk handel.

Kassaleverantören kommer att erbjuda appterminalen Blippit för Swish-betalningar som en del av sitt kassasystem, för både traditionell kassa och självutcheckning. Pilottest i handeln har påbörjats. Under 2021 räknar kassaleverantören med att rulla ut 400 appterminaler i takt med uppgraderingen av kassan, vilket medför en begränsad finansiell påverkan på Crunchfishs resultat.

”Det är glädjande att Blippit nu kommer att rullas ut i svensk handel. Detta är en komplett kassalösning som används i miljöer där snabba betalningar är mycket viktigt. Handlare med detta kassasystem kommer att kunna erbjuda smidiga Swishbetalningar via vår appterminal”, säger Patrik Lindeberg, VP Global Sales på Crunchfish.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Patrik Lindeberg, VP Global Sales
+46 730 35 67 15

patrik.lindeberg@crunchfish.com

Ulf Rogius Svensson, IR & Marketing Manager
+46 733 26 81 05

ulf.rogius.svensson@crunchfish.com

Västra Hamnen Corporate Finance AB är Certified Adviser. Epost: ca@vhcorp.se. Telefon +46 40 200 250.

Denna information är sådan information som Crunchfish AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 november 2020.

Ladda ner som PDF