Crunchfish anställer Senior Business Developer med internationellt fokus och öppnar kontor i Stockholm

2020-03-11, 09:00

Som ett led i Crunchfishs internationella expansion förstärker vi organisationen med en kommersiellt mycket erfaren person som affärsutvecklare mot internationella verksamheter, Google, Amazon, Världsbanken, m.fl., som även kommer ha ett mer långsiktigt fokus för att fånga marknadens framtida behov. Linda Bennett Kronby kommer för Crunchfish räkning att etablera ett kontor i Stockholm och utgå därifrån.

Linda Bennett Kronby kommer från rollen som Chief Change Officer på GS1 Sweden (den globala organisationen bakom streckkoden på alla varor) där hon arbetat med strategi, innovation och affärsutveckling. Dessförinnan så var hon Head of Validoo och en stor del i utvecklingen av den nya IT-plattform som utvecklats och som ligger till grund för all produktinformation och bilder som förser dagligvaruhandel, Systembolaget, Apotek och foodservice med information i hela värdekedjan.

”Linda har lång erfarenhet av mjukvaruprodukter och tjänster i rådgivande och kommersiella roller både i Sverige och internationellt. Hennes passion för affärsutveckling, data och digitalisering kommer att hjälpa Crunchfish nå nya marknader och tillvarata nya möjligheter. Att vi nu får närvaro i Stockholm kommer även hjälpa den svenska marknadsbearbetningen”, säger Joachim Samuelsson, VD på Crunchfish AB.

”Jag träffade Joachim och Paul Cronholm för första gången under Innoday i mars 2019. Jag som representant för GS1 Sweden i ett samarbete kring digitala kvitton och återkallelser. Crunchfish lanserade då Blippit tillsammans med ClearOn. Har sedan dess bevakat Crunchfish framgångar på distans och med stor fascination. Är nu både stolt och glad för möjligheten att bidra till Crunchfish tillväxtresa framöver”, avslutar Linda Bennett Kronby.

För mer information kontakta:
Joachim Samuelsson, VD Crunchfish
+46 708 46 47 88
joachim.samuelsson@crunchfish.com

Västra Hamnen Corporate Finance AB är Certified Adviser. Epost: ca@vhcorp.se. Telefon +46 40 200 250.

Ladda ner som PDF