OM CRUNCHFISH

Cash goes digital

Om Crunchfish – crunchfish.com

Crunchfish är ett techbolag med patentsökta lösningar för digitala kontanter som kan integreras både med betalningsrälsen eller mobila plånböcker. Lösningarna är globalt skalbara och gör digitala betalningar mer robusta eftersom riskerna med störningar och driftstopp elimineras.

Vi har också utvecklat Blippit, en appterminal som ansluts till kassasystem för både online- och offlinebetalningar och har en patentsökt lösning för att minska matsvinnet.

Crunchfish utvecklar även geststyrning av smarta AR-glasögon till konsumentmarknaden. Crunchfish är sedan 2016 noterade på Nasdaq First North Growth Market med huvudkontor i Malmö och med representation i Indien.

Crunchfish presenterar på Västra Hamnens Investerardag 2020

VD Joachim Samuelsson presenterade Crunchfish på Västra Hamnen Investerardag 2020, under temat “Cash is King”.

Crunchfish i Digitalpodden

“Med Blippit kommer mobila betalningar att slå igenom på allvar” – Mer om Crunchfishs intressebolag Blippit och Blippits nya infrastruktur för mobil checkout i handeln.

“Blippit är en avgörande affär och intäkterna från Blippit ligger mer i närtid” – Mer om Blippits affärsmodell samt planerade utrullning på marknaden.

“Blippbara kuponger gör det möjligt att lösa in flera kuponger med ett enda blipp” – Mer om Blippit och hur blippbara kuponger gör att du sparar pengar i kassan.

“Vi är integrerade i praktiskt taget alla stora tillverkares AR-glasögon” – Mer om Crunchfishs geststyrning och hur den används.

Crunchfish presenterar på Småbolagsdagen 2019

VD Joachim Samuelsson presenterar Crunchfish på Aktiespararnas Småbolagsdagen den 3 juni 2019.

Framtidens betalningslösning

I samband med Aktiespararnas Småbolagsdagen den 3 juni 2019 intervjuades Crunchfishs styrelseordförande tillika Blippits VD Joachim Samuelsson kring Crunchfishs verksamhet, framtidens betalningslösningar och Blippits mobila checkout-lösning.

Investerarträff hos Crunchfish i mars 2019

Styrelseordförande och VD i Blippit AB Joachim Samuelsson och Henrik Winberg, försäljningsansvarig för geststyrningen och medlem av ledningsgruppen, presenterar Crunchfish på investerarträff i företagets lokaler måndagen den 18 mars 2019.

AR-bolag slår larm: Svenska företag är för försiktiga

AR är en viktig del av digitaliseringen för företag och industri, är Sverige är på väg att missa tåget? Läs mer i följande debattartikeln publicerad i ComputerSweden IDG.

Kort introduktion till Augmented Reality

När lyfter AR-marknaden?

I en paneldebatt på Aktiespararnas event Småbolagsdagen 11 juni, diskuterar Crunchfishs VD Joakim Nydemark AR-marknaden tillsammans med Magnus Granqvist, VD på Bublar och Johan Castevall, VD på XMReality.