Crunchfish rekryterar Anna Bostam som Chief Marketing Officer

2021-05-11|

Crunchfish AB (”Crunchfish”) meddelar idag att bolaget anställer Anna Bostam som ny Chief Marketing Officer. Det är extremt viktigt att bolagets tekniska kunnande och kommunikation går hand i hand och vi stärker därför upp vår marknadsföringsförmåga ytterligare. Anna har gedigen erfarenhet inom marknadsföring som VD för reklambyrån The Fanclub och därefter byråchef för kommunikationsbyrån Creuna i Malmö.

Med en bakgrund inom IT och digital marknadsföring, och en gedigen bakgrund som marknadschef och byråchef så har Anna kunskap i att bygga varumärken och kommunikation som når igenom bruset i dagens digitala landskap. Som ledare för en av Sveriges mest framgångsrika varumärke- och kommunikationsbyråer så har Anna jobbat med kunder och varumärken inom både B2B, B2C och offentlig sektor.

”Under lång tid har vi byggt upp ett starkt tekniskt kunnande i Crunchfish och gjort fantastiska framsteg i utvecklingen av vår teknologi. Det är extremt viktigt att bolagets tekniska kunnande och kommunikation går hand i hand och vi stärker därför upp vår marknadsföringsförmåga ytterligare. Därför är vi mycket glada att välkomna Anna Bostam som vår nya CMO. Anna är otroligt kreativ, har en stark kommunikativ förmåga och har dessutom ett knivskarpt affärssinne, egenskaper som kommer bli mycket värdefulla nu när vi accelererar och satsar globalt”, säger Joachim Samuelsson, VD för Crunchfish.

Jag brinner för att bygga starka, äkta varumärken som inte bara gör enstaka kommunikationsinsatser utan som vågar utmana och bygga från grunden. Jag tror på kombinationen ’vansinne och skarpsinne’, och Crunchfish utmanar och vågar sticka ut hakan, men man har också en enorm tyngd i det man gör. Det är coolt på riktigt, och jag ser fram mot att vara med och ta över världen tillsammans med det här kompetenta gänget”, säger Anna Bostam.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Joachim Samuelsson, VD för Crunchfish AB
+46 708 46 47 88

joachim.samuelsson@crunchfish.com

Ulf Rogius Svensson, IR & Marketing Manager
+46 733 26 81 05

ulf.rogius.svensson@crunchfish.com

Västra Hamnen Corporate Finance AB är Certified Adviser. Epost: ca@vhcorp.se. Telefon +46 40 200 250.

Ladda ner som PDF